Logo UELogo Guvernul RomanieiLogo Instrumente Structurale

Cerere de oferta

Cerere oferta servicii transport aerian si cazare

 

INCD GeoEcoMar, implementează proiectul „Dezvoltarea Centrului de Suport pentru inițierea și implementarea Proiectelor de Cercetare Dezvoltare Europene și Internaționale în cadrul INCD GeoEcoMar” - CESP finanțat prin POC, Axa prioritară de Cercetare, dezvoltare tehnologică și inovare (CDI) în sprijinul competitivității economice și dezvoltării afacerilor, Operațiunea: Crearea de sinergii cu acțiunile de CDI ale Schema de ajutor de stat programului-cadru ORIZONT 2020 al Uniunii Europene și alte programe CDI internaționale.

 

Astfel, in vederea desfășurării Activității nr 4.1 - Organizare ateliere de lucru pt. pregătirea propunerilor, este necesara achiziționarea de servicii pentru cazare si transport pentru partenerii din străinătate/tara care vor participa la sesiunile de pregătire propuneri de proiecte organizate de INCD GeoEcoMar.

 

Ținând cont de cele menționate anterior, GeoEcoMar va solicita pentru proiectul sus amintit o ofertă de servicii de cazare si transport aerian (COD CPV – 63510000-7 - Servicii de agenții de turism şi servicii conexe), conform cererii de oferta atasate.

 

Pentru alte precizări sau informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați (Daniela Vasile – daniela.vasile@geoecomar.ro și Cristina Voicaru – cristina.voicaru@geoecomar.ro) Așteptăm ofertele dumneavoastră pana in data de 21.12.2022, ora 12.00

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanţate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro