Logo UELogo Guvernul RomanieiLogo Instrumente Structurale

Eveniment CESP

CESP - Sesiune de training în Managementul proiectelor de tip Orizont 2020 / Orizont Europa

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar – CESP, a organizat in data de 24 Noiembrie 2022 sesiunea de training în Managementul proiectelor de tip Orizont 2020 / Orizont Europa.

 

Ne dorim ca prin acest training să venim mai aproape de comunitatea științifică din Romania, din zona de sud-est a tarii, și de departamentele suport pentru cercetare, respectiv Management Proiecte, și să discutam elemente de pregătire a propunerilor de proiecte (prezentare F&T Portal, înregistrare organizație, înregistrare LEAR & PLSIGN, etc.), elemente ce privesc contractarea proiectelor de tip Orizont Europa si aspecte importante ale implementării acestui tip de proiecte, dar și despre obiectivele misiunii ”Restore our Ocean and Waters by 2030”.

 

Prezentările au fost sustinute de dna. Cristina ANANIA – consilier superior, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Punct Național de Contact Program-cadru Orizont Europa, dna. Urdes Laura, Consilier Afaceri Europene, Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii si dna. Daniela VASILE, Șef birou Management Proiecte, Director proiect CESP, GeoEcoMar.

 

Evenimentul s-a desfășurat in Constanta, in data de  24 Noiembrie 2022.

 

Agenda evenimentului.
clic pentru vizionare

Prezentari

Prezentare Centre Suport
clic pentru vizionare

Prezentare CESP 24.11.2022
clic pentru vizionare

Invitation Letter including the information out of ranking
clic pentru vizionare

Proposal Template - af_he-ria-ia_en
clic pentru vizionare

Funding & Tenders Opportunities
clic pentru vizionare

Misiunea Oceane
clic pentru vizionare

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanţate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro