Logo UELogo Guvernul RomanieiLogo Instrumente Structurale

Eveniment CESP

CESP - Sesiune de training în Managementul proiectelor de tip Orizont 2020 / Orizont Europa

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar – CESP, va invita sa participați in data de 24 Noiembrie  2022 la sesiunea de training în Managementul proiectelor de tip Orizont 2020 / Orizont Europa.

 

Ne dorim ca prin acest training să venim mai aproape de comunitatea științifică din Romania, din zona de sud-est a tarii, și de departamentele suport pentru cercetare, respectiv Management Proiecte, și să discutam elemente de pregătire a propunerilor de proiecte (prezentare F&T Portal, înregistrare organizație, înregistrare LEAR & PLSIGN, etc.), elemente ce privesc contractarea proiectelor de tip Orizont Europa si aspecte importante ale implementării acestui tip de proiecte, dar și despre obiectivele misiunii ”Restore our Ocean and Waters by 2030”.

 

Prezentările vor fi sustinute de dna. Cristina ANANIA – consilier superior, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Punct Național de Contact Program-cadru Orizont Europa, dna. Urdes Laura, Consilier Afaceri Europene, Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii si dna. Daniela VASILE, Șef birou Management Proiecte, Director proiect CESP, GeoEcoMar.

 

Evenimentul se va desfășura in Constanta, in data de  24 Noiembrie 2022. Adresa exacta va fi comunicata ulterior.

 

Formular de inregistrare

 

Nume

Prenume

Institutie

Pozitie/functie

Email

Sunt de acord cu prelucrarea datelor furnizate in formular

 

 

Numarul participantilor este limitat si inscrierea dumneavoastra va fi pe principiul primul venit/primul servit. Confirmarea înregistrării va fi comunicata individual, prin email.
Evenimentul va avea loc doar in format fizic.

 

GDPR

Completarea formularului de participare pe acest website, logarea dvs. in platforma evenimentului sau orice reply la emailul primit din partea reprezentanților GeoEcoMar - CESP, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor cu caracter personal de către GeoEcoMar pentru a primi informații cu privire la acest eveniment. Totodată, completând acest formular, ne dați acceptul dvs. pentru folosirea fotografiilor sau înregistrărilor video care se fac pe durata evenimentului.

 

Agenda evenimentului.
clic pentru vizionare

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanţate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro