Logo UELogo Guvernul RomanieiLogo Instrumente Structurale

CESP

CESP - Sesiune de training în Managementul proiectelor de tip Orizont Europa

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar – CESP, va invita sa participați in data de 10 Februarie 2023 la sesiunea de training în Managementul proiectelor de tip Orizont Europa.

 

Aceasta sesiune de training este organizata ca urmare a interesului acordat de comunitatea științifică din Romania, in urma participării la sesiunea organizata de CESP in luna Noiembrie 2022.

 

Topicile ce vor fi abordate sunt alese in funcție de preferințele exprimate de participanții la training-ul din luna Noiembrie 2022, după cum urmează:

• Platforma Funding & tender opportunities

      ‹ Interfață Principala – identificare apeluri de proiecte

      ‹ Modul Depunere Propunere Proiect HE

• Management financiar - bune practici, tipuri de costuri

 

Sesiunea va dura aproximativ 4 ore si va avea loc la sediul GeoEcoMar din Constanta, B-dul Mamaia, nr. 304, începând cu ora 10.00.

 

Formular de inregistrare

 

Nume

Prenume

Institutie

Email

 

 

Numărul participanților este limitat si înscrierea dumneavoastră va fi pe principiul primul venit/primul servit. Confirmarea înregistrării va fi comunicata individual, prin email.

 

Evenimentul va avea loc doar in format fizic.

 

GDPR

Completarea formularului de participare pe acest website, logarea dvs. in platforma evenimentului sau orice reply la emailul primit din partea reprezentanților GeoEcoMar - CESP, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor cu caracter personal de către GeoEcoMar pentru a primi informații cu privire la acest eveniment. Totodată, completând acest formular, ne dați acceptul dvs. pentru folosirea fotografiilor sau înregistrărilor video care se fac pe durata evenimentului.

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanţate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro