Logo UELogo Guvernul RomanieiLogo Instrumente Structurale

CESP

Conferința închidere proiect

21.04.2023, Bucuresti, Hotel Mercure Bucharest Unirii, Str. Mircea Voda 28

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar – CESP, va invita sa participați in data de 21 Aprilie 2023 la Conferința de închidere a proiectului.

 

Va mulțumim ca ne-ați însoțit pe parcursul celor trei ani de implementare si va așteptăm sa ne fiți alături si la acest eveniment unde va vom prezenta activitatea si rezultatele Centrului Suport CESP si povesti de succes ale unor proiecte finanțate prin Programul Orizont Europa. Veți avea ocazia sa aflați soluții practice si concrete la probleme similare apărute pe parcursul implementării.

 

Totodată, ni se vor alătura:

 

- dl. Viorel Vulturescu, Director MCID

- dna. Cristina Anania, Punct National de Contact pentru aspecte legale si financiare.

- dna. Laura Urdeș, Punct National de Contact - Misisunea Restore our Ocean & Waters, Consilier Afaceri Europene - MCID

 

Sesiunea va avea loc in Bucuresti la Hotel Mercure Bucharest Unirii, Strada Mircea Voda 28, Sector 3, in data de 21 aprilie 2023, conform agendei.

 

Formular de inregistrare

 

Nume

Prenume

Institutie

Email

 

 

 

Evenimentul va avea loc doar in format fizic.

 

GDPR

Completarea formularului de participare pe acest website, logarea dvs. in platforma evenimentului sau orice reply la emailul primit din partea reprezentanților GeoEcoMar - CESP, reprezintă acceptul dvs. pentru procesarea datelor cu caracter personal de către GeoEcoMar pentru a primi informații cu privire la acest eveniment. Totodată, completând acest formular, ne dați acceptul dvs. pentru folosirea fotografiilor sau înregistrărilor video care se fac pe durata evenimentului.

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanţate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro