Logo UELogo Guvernul RomanieiLogo Instrumente Structurale

Evenimente

CESP – Conferința închidere proiect, 21.04.2023, Bucuresti, Hotel Mercure Bucharest Unirii, Str. Mircea Voda 28

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar – CESP, va invita sa participați in data de 21 Aprilie 2023 la Conferința de închidere a proiectului.

clic pentru detalii..

 

CESP - Sesiune de training în Managementul proiectelor de tip Orizont 2020 / Orizont Europa

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar – CESP, va invita sa participați in data de 24 Noiembrie  2022 la sesiunea de training în Managementul proiectelor de tip Orizont 2020 / Orizont Europa.

clic pentru detalii..

 

Eveniment CESP

Programul ORIZONT EUROPA – noutăți si diferențe fata de H2020

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar – CESP, va invita sa participați in data de 15 Iunie 2022 la evenimentul de prezentare al programului Orizont Europa si de instruire in managementul proiectelor de acest tip cu titlul „Programul ORIZONT EUROPA, noutăți si diferențe fata de H2020”, clic pentru detalii..

 

Training in management de proiect & management financiar
pentru proiecte tip Orizont Europa

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar - CESP, organizează la data de 26.11.2021 „Training-ul in management de proiect & management financiar pentru proiecte tip Orizont Europa” ce se adresează cu precădere personalului GeoEcoMar, fără a exclude participarea oricăror persoane interesate.
Invitat: Dna Cristina Anania, Director Adjunct ROST

clic pentru detalii

 

CESP - Eveniment online Programul ORIZONT EUROPA – oportunitati de participare

 

Centrul de Suport pentru inițierea si implementarea Proiectelor de Cercetare-Dezvoltare Europene si Internaționale in cadrul INCD GeoEcoMar - CESP, a organizat la data de 11.05.2021 un eveniment online de informare privind programul ORIZONT EUROPA.

 

Evenimentul a oferit participantilor oportunitatea de a beneficia de noi informatii privind programul ORIZONT EUROPA prin prezentările susținute de dna. Iulia MIHAIL– Director ROST – Oficiul Român pentru Știință și Tehnologie pe lângă Uniunea Europeană – ROSTeu, dnul. Viorel VULTURESCU - director MCID, dnul. Viorel PECA - HoU EIC Transition, CE și dna. Cristina ANANIA – Director adjunct ROST – Oficiul Român pentru Știință și Tehnologie pe lângă Uniunea Europeană – ROSTeu.

 

Agenda evenimentului este disponibila aici.

 

Prezentari sustinute in cadrul evenimentului

1 GeoEcoMar
Prezentare CESP
clic pentru vizionare

2 ROST
Orizont Europa
clic pentru vizionare

3 ROST
Parteneriate Europene
clic pentru vizionare

4 ROST
Parteneriat Blue Economy
clic pentru vizionare

5 HE
Misiuni ROSTeu
clic pentru vizionare

6 ROST
Infrastructuri de cercetare
clic pentru vizionare

7 EIC
Patfinder+Transition
clic pentru vizionare

8 EIC
Accelerator RO info Day
clic pentru vizionare

9 ROST
Bune practici
clic pentru vizionare

10 HE Orizont Europa
Modelul Acordului de Grant
clic pentru vizionare

 

Eveniment informare și brokeraj în cadrul apelului EU Grean Deal, cu relevanță în domeniul științelor sociale și umaniste - 27 octombrie 2020!


Sesiunea de cooperare va fi precedată de o sesiune de informare susținută de CE și Agenția Executivă pentru Cercetare, care se va concentra pe contextul politic, oportunitățile de finanțare și apelurile deschise. Această sesiune va aduce informații valoroase pentru pregătirea propunerilor de proiecte.
Evenimentul de cooperare va oferi participanților posibilitatea de a se alătura întâlnirilor prestabilite cu alți participanți, pentru a identifica posibili parteneri și pentru a facilita înființarea consorțiilor de proiecte.

Data limită pentru înscriere – 23 octombrie 2020

Vezi link..

 

Comisia Europeana organizeaza un eveniment de informare virtual pentru apelul “Green Deal”

in perioada 23-24 Septembrie 2020 in cadrul Evenimentului “Zilele Cercetarii si Inovarii”

Research & Innovation Days

Info Days’ website

Programul evenimentului

De asemenea, in cadrul aceluiasi eveniment, va fi organizat un Brokeraj Virtual cu tema “Green Deal”. Astfel, potentialii parteneri se pot intalni virtual in intalniri directe de cate 15 minute  folosind instrumentul pus la dispozitie  la: https://green-deal-matchmaking-session.b2match.io/

Linkul pentru apelul “Green Deal” va fi publicat pe pagina Comisiei Europene, pe data de 18 septembrie, la https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/news/european-green-deal-call.

 

Centrul Suport Orizont 2020

In data de 9 Septembrie 2020 va fi organizata de catre de către Ministerul Educației și Cercetării, cu sprijinul centrelor suport: CESMIN - Centru Suport pentru cooperare europeană în micro‐ și nanotehnologii – INCD pt. Microtehnologie; BioNanoTech-Suport, Centru suport pentru proiecte Orizont 2020 – ICM Petru Poni; PREPARE - Centrul Suport Orizont 2020 pentru managementul proiectelor europene si promovare europeana – INOE, Sesiunea Informativa cu privire la noul program cadru European: ORIZONT EUROPA. Evenimentul se va desfasura online si are ca obiectiv principal prezentarea noului program Orizont Europa. Mai multe informatii pot fi accesate la: https://www.bionanotech.ro/news.php

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanţate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro