Logo UELogo Guvernul RomanieiLogo Instrumente Structurale

Eveniment informare și brokeraj în cadrul apelului EU Grean Deal, cu relevanță în domeniul științelor sociale și umaniste - 27 octombrie 2020!


Sesiunea de cooperare va fi precedată de o sesiune de informare susținută de CE și Agenția Executivă pentru Cercetare, care se va concentra pe contextul politic, oportunitățile de finanțare și apelurile deschise. Această sesiune va aduce informații valoroase pentru pregătirea propunerilor de proiecte.
Evenimentul de cooperare va oferi participanților posibilitatea de a se alătura întâlnirilor prestabilite cu alți participanți, pentru a identifica posibili parteneri și pentru a facilita înființarea consorțiilor de proiecte.

Data limită pentru înscriere – 23 octombrie 2020

Vezi link..

 

Comisia Europeana organizeaza un eveniment de informare virtual pentru apelul “Green Deal”

in perioada 23-24 Septembrie 2020 in cadrul Evenimentului “Zilele Cercetarii si Inovarii”

Research & Innovation Days

Info Days’ website

Programul evenimentului

De asemenea, in cadrul aceluiasi eveniment, va fi organizat un Brokeraj Virtual cu tema “Green Deal”. Astfel, potentialii parteneri se pot intalni virtual in intalniri directe de cate 15 minute  folosind instrumentul pus la dispozitie  la: https://green-deal-matchmaking-session.b2match.io/

Linkul pentru apelul “Green Deal” va fi publicat pe pagina Comisiei Europene, pe data de 18 septembrie, la https://ec.europa.eu/programmes/horizon2020/en/news/european-green-deal-call.

 

Centrul Suport Orizont 2020

In data de 9 Septembrie 2020 va fi organizata de catre de către Ministerul Educației și Cercetării, cu sprijinul centrelor suport: CESMIN - Centru Suport pentru cooperare europeană în micro‐ și nanotehnologii – INCD pt. Microtehnologie; BioNanoTech-Suport, Centru suport pentru proiecte Orizont 2020 – ICM Petru Poni; PREPARE - Centrul Suport Orizont 2020 pentru managementul proiectelor europene si promovare europeana – INOE, Sesiunea Informativa cu privire la noul program cadru European: ORIZONT EUROPA. Evenimentul se va desfasura online si are ca obiectiv principal prezentarea noului program Orizont Europa. Mai multe informatii pot fi accesate la: https://www.bionanotech.ro/news.php

Pentru informaţii detaliate despre celelalte
programe cofinanţate de Uniunea Europeană,
vă invităm să vizitaţi
www.fonduri-ue.ro